[object HTMLHeadingElement]

חולמים על החיים הטובים : בואו ליום כיף באשדוד


להאזנה לתוכן:

אם אתם מתכננים יום כייף, חוגגים יום הולדת , מסיבת רווקות יום נישואין או סתם בא לכם לעצור רגע את השגרה, אין צורך לצאת מהעיר, מלון בוטיק ווסט אשדוד, מביא את הלייף סטייל אליכם.

לכל אחד בא לצאת מהשגרה היומיומית לפעמים, כששואלים אותנו מה זה יום כיף  אנחנו מדמיינים ארוחת בוקר איכותית, וכמה שעות  של שחייה בבריכה ואם ממש מתחשק להתפנק אז נשמח לקבל עיסוי מקצועי. 

במלון בוטיק ווסט אשדוד, החליטו להביא לכם את החוויה הכי קרוב שאפשר, בימים ב-ו' בין השעות 8:00-18:00 המלון מציע לתושבי אשדוד והסביבה אפשרות ליהנות מארוחת בוקר/בראנץ' ברמה גבוהה וגם מכמה שעות של שכשוך בבריכה. 

תמונה ללא תיאור

מנהל המלון יניב אדיבי מסביר " הקונספט הייחודי שיצרנו במלון הוא  מתוך רצון שכל אחד יוכל ליהנות מיום כזה , בעצם שלא צריך לחכות לחגוג אירוע או יום הולדת, ולחפש סיבות בשביל ליהנות מיום כייף, אלה שגם תושבי אשדוד,  יוכלו להרשות לעצמם ליהנות מארוחת בוקר מפנקת ויכנסו לשחייה בבריכה ובכך יאגרו כוחות להמשך השבוע" 

תמונה ללא תיאור

ארוחת הבוקר היא בעצם בופה מפתה של מלון המכיל מגוון גבינות, פשטידות, ביצים, מוקרמים, מאפים, לזניות, משקאות טריים ומשקאות חמים, סלטים טריים, מטבלים, דגים מעושנים וסופלקי חלומי מוצלח יותר מהמקור היווני!!

 המקום מעוצב בסגנון יווני טהור, כולל כלי ההגשה האותנטיים והמוזיקה המתנגנת ברקע. כל אלו  אל מול הים האשדודי....שווה פינוק! 

תמונה ללא תיאור

תמונה ללא תיאורבמקום ניתן גם לקיים אירועים עסקיים ופרטיים כגון מסיבת רווקים/רווקות, חגיגות יום הולדת, ימי גיבוש כנסים ועוד.. 

המחיר ומה הוא כולל? 

 ארוחת בראנץ', כניסה ושימוש במתקני המלון ספא ,סאונה  ובריכה ב 119 ש"ח ליחיד. 

 למימוש בימים ב'-ו' החל מהשעה 08:00 עד 18:00.( מחירים עד יולי)

בראנץ' בלבד 89 ש"ח 


לפרטים והזמנות לחצו כאן 

 
 
x תמונה ללא תיאור
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה
נגישות