- זוכי אות אשדוד היפה של אשדוד נט
- ראשי
- חדשות אשדוד
- ספורט
- אשדוד בקהילה
- כתבות מגזין
- משפט
- רכילות
- תרבות
- משפט
- צרכנות ועסקים
- פנאי ואוכל
- חינוך באשדוד
- לייף סטייל
- תחבורה ציבורית באשדוד
- קולנוע באשדוד
- נשים
- אהבנו ברשת
- לוח אשדוד נט
- אודות אשדוד נט
- תוכן פופולרי
קבוצות ליגה א' יחזרו לאימונים
ליגה א' בדרך לחזרה. הקבוצות אמורות לחזור לאימונים כבר השבוע שהמטרה לחזור למשחקים בסוף החודש.
היום (ב') נערכה פגישה בין בכירים בהתאחדות לנציגי הקבוצות ובה הצדדים הגיעו להסכמה על תנאי חידוש הליגה. החל ממחר כל הקבוצות יחזרו להתאמן במתווה מיוחד לליגת הנמוכות, כאשר ב-27.11 משחקי הליגה צפויים להתחדש.
גורמים בהתאחדות מסרו כי בימים הקרובים יפורסם מתווה מסודר לחזרתה של הליגה, סמוך למועד פתיחתה. בינתיים הקבוצות רשאיות לחזור לפעילות אימונים מלאה.
בפגישה בין הצדדים נקבע כי הליגה תתחיל ותסתיים על כר הדשא. בנוסף, קבוצות ליגות א’-ג’ צפויות לקבל פיצוי וסיוע כספי מהמדינה בגובה של חמישה מיליון שקלים בגין נזקי הקורונה ולצורך ההיערכות לחידוש המשחקים.
כמו כן, סוכם על מתווה בריאותי מיוחד לקבוצות ליגה א’ למקרה שיתגלו חולים מאומתים בקבוצות, כאשר אם בקבוצה יהיו יותר מארבעה מקרים של קורונה היא לא תוכל להשתתף במשחק.
