- מה עושים באשדוד
- ראשי
- חדשות אשדוד
- ספורט
- אשדוד בקהילה
- מה עושים באשדוד
- כתבות מגזין
- משפט
- רכילות
- תרבות
- משפט
- צרכנות ועסקים
- פנאי ואוכל
- חינוך באשדוד
- לייף סטייל
- זוכי אות אשדוד היפה של אשדוד נט
- תחבורה ציבורית באשדוד
- קולנוע באשדוד
- נשים
- אהבנו ברשת
- לוח אשדוד נט
- אודות אשדוד נט
- תוכן פופולרי
שוב וונדליזם ברובע ז' באשדוד
אלמונים ריססו במהלך הלילה כתובות גרפיטי על בניין קופ"ח מכבי ברובע החרדי באשדוד. הכתובות שרוססו הן בגנות השיטור הקהילתי וכן איומים על השוטר הקהילתי ברובע, שגם רכבו רוסס בכתובות גרפיטי
להאזנה לתוכן:
עופר אשטוקר / 09:41 26.01.10
חוזרים אחורה? לאחר שקט יחסי בשבוע החולף ברובע ז', שוב חוזרים מעשי הוונדליזם לרובע. בשעות הלילה רוססו כתובות גרפיטי על בניין קופ"ח מכבי ברובע. הכתובות שרוססו הן בגנות השיטור הקהילתי וכן איומים על השוטר הקהילתי ברובע ז', שמואל לוי.
בנוסף רוססו כתובות על מכוניתו של השוטר הקהילתי, שבעבר כבר נוקבו לו מספר פעמים הצמיגים. ברובע מביעים זעם על כך שלמרות ניסיונות להרגיע את הרוחות ברובע, לא נעשה מאמץ אמיתי לפתור את הבעיה שתימנע מעשיהם כאלה. תושבים עימם שוחחנו בעניין זה מציינים שהכתובות רוססו בדיוק במקום בו הותקנו מצלמות אבטחה, כך שלדעתם לא יתקשו במשטרה לזהות את המבצעים.
למרות זאת, תושבים אחרים מציינים שהתעוזה שהביעו הוונדליסטים, כאשר ריססו מתחת למצלמות האבטחה, אמורות להדליק נורות אזהרה ויש בהם משום התרסה נגד המשטרה ושירותי הביטחון העירוניים.
