אלעד שודלר במגרש הביתי
לאחר שחרור שני סינגלים לתחנות הרדיו ולפני צאת אלבום הבכורה "חלק א' " יופיע שודלר בלורנס בר אשדוד ביום א' (28.3) בשעה 22:00
הזמר והיוצר אלעד שודלר, הגאווה המקומית של אשדוד, מי שהצליח לסקרן לא מעט אנשי תקשורת, הספיק לשחרר לתחנות הרדיו שני סינגלים "לחיות" ו"מלך" מתוך אלבום הבכורה "אלעד שודלר - חלק א' "שיראה אור בקרוב בהפקתו המוסיקאלית של הזמר דודי לוי.
על הציר שבין "לחיות" ל"מלך" ניתן למצוא עולם ריאליסטי של חוויות, רגשות ולא מעט ציניות. את ההשראה שאב ממסכת האירועים שעבר בחייו בהם שכל את אביו ואחותו הגדולה ממחלת הסרטן כשבשעה קשה זו נאלץ להתגייס למילואים ולהלחם בגזרה הצפונית במלחמת לבנון השנייה.
מהכתבים האישיים ששודלר מלחין נלוות ליצירותיו מחמאות גדולות. הראשונה מביניהן היא הדמיון הרב בקולו המחוספס לזמר המוערך ברי סחרוף- מה שלא הכי מדויק כי כששודלר שר הוא דווקא מעיד
"כשאני על הבמה אני שומע את קולו של אבי ז"ל"
"אין ספק ששודלר מזכיר כמה מנכסי צאן הברזל מהמובילים במוסיקה הישראלית עם יחודייות משלו" מציין אלי ממן עורך המוסיקה של רדיו דרום 95.8/97 FM, " "התחושה היא שנולד אומן משמעותי במוסיקה הישראלית שאולי באמת יגאל את הרוק הישראלי מהתרדמת שלו." מסכם חגי אוזן מבקר המוסיקה והעיתונאי מאשדוד.
אז לכל אותם סקרנים שלא הספיקו לשמוע או לראות את אלעד שודלר בהופעה, ביום ראשון ה-28.03 הוא יופיע יחד עם ההרכב המלא על בימת הלורנס בר באשדוד בשעה 22:00.
