- זוכי אות אשדוד היפה של אשדוד נט
- ראשי
- חדשות אשדוד
- ספורט
- אשדוד בקהילה
- כתבות מגזין
- משפט
- רכילות
- תרבות
- משפט
- צרכנות ועסקים
- פנאי ואוכל
- חינוך באשדוד
- לייף סטייל
- תחבורה ציבורית באשדוד
- קולנוע באשדוד
- נשים
- אהבנו ברשת
- לוח אשדוד נט
- אודות אשדוד נט
- תוכן פופולרי
מציל בחוף י"א הציל שני טובעים
מצילי אשדוד רשמו אתמול הצלה ראשונה לעונת 2016. "רק אתמול פתחנו 2 תחנות קיץ וכבר הצלנו חיים של 2 בחורים צעירים מירושלים" אומרים לנו המצילים ומתארים את השתלשלות האירוע. "סמוך לשעה 16:30, הבחינו בתחנת ההצלה בחוף י"א בקבוצת צעירים הנכנסים למים באזור החוף הנפרד. המצילים כרזו להם והזהירו, עד שבשלב מסוים הבחין דודו כהן (מציל. בתמונה) בשני בחורים צעירים, תושבי ירושלים שנכנסו למים, כשהם נקלעים לבור והזרם סוחף אותם פנימה ומרחיק אותם מהחוף לעומק הים".
באותו רגע כבר היה ברור לדודו כי השניים במצוקה ובסכנת טביעה למוות !!! הוא לא היסס לרגע, התנפל על אופנוע הים ושעט לעברם. "הוא פעל במהירות והספיק לחלץ אותם אחד אחד" מפרגנים חבריו ומזכירים לציבור המבקרים בים כי הרחצה בים מותרת רק בחופים מכרזים ותחת עיניהן הפקוחות של המצילים. ומה דודו אומר על זה: "אין ספק שאירוע זה יכול היה להסתיים בטביעה למוות. כמה חשוב שנעזרתי באופנוע הים שהוכיח שוב את חשיבותו בפעילות המצילים" אמר.
באגף החופים משבחים את תגובתו המהירה והמקצועית של דודו אך מצרים על כך שעוד קודם פתיחת העונה ועל אף שנפתחו שני חופים מוכרזים, יש עדיין כאלה שבוחרים להיכנס למים בניגוד להנחיות ומסכנים את חייהם.
