- זוכי אות אשדוד היפה של אשדוד נט
- ראשי
- חדשות אשדוד
- ספורט
- אשדוד בקהילה
- כתבות מגזין
- משפט
- רכילות
- תרבות
- משפט
- צרכנות ועסקים
- פנאי ואוכל
- חינוך באשדוד
- לייף סטייל
- תחבורה ציבורית באשדוד
- קולנוע באשדוד
- נשים
- אהבנו ברשת
- לוח אשדוד נט
- אודות אשדוד נט
- תוכן פופולרי
מפקד מרחב לכיש ביקר בשיטור הימי ובחבלה (תמונות)
ממ"ר לכיש, נצ"מ אלון לבבי, ביקר השבוע ביחידת השיטור הימי המרחבית שבפיקודו של פקד יובל משולם. בפני הממ"ר הוצגו כלי השיט של היחידה, אמצעים, שיטות עבודה ויכולות מבצעיות. ממ"ר לכיש הדגיש את חשיבות היחידה האמונה של שמירת הגבול הימי והגבול עם אזור חבל עזה, וציין בעיקר את חשיבות פעילותה עם פתיחת עונת הרחצה.
להאזנה לתוכן:
עופר אשטוקר / 09:24 23.04.10
תגים:
עבודה
ממ"ר לכיש סיכם את המפגש באומרו כי מדובר ביחידה מקצועית עם ניסיון עבודה וידע מצטבר, אשר ללא ספק ערוכה ומוכנה לכל אירוע בים.
ביקור ממ"ר לכיש במערך החבלה
בהמשך לביקור ממ"ר לכיש, נצ"מ אלון לבבי, ביחידות השונות הפועלות במרחב, ביקר ממ"ר לכיש ביחידת החבלה, הממ"ר התרשם מיכולות היחידה וממקצועיותה.מפקד היחידה, רפ"ק עמי ארביב, הציג בפניו את הכלים והאמצעים העומדים לרשות היחידה, מאפייני פעילות היחידה וסיכומי פעילות ותפוקות. ממ"ר לכיש התרשם ממוכנותה המבצעית של היחידה ומאיכות פעילותה. ממ"ר לכיש: "מערך החבלה הוא המערך המאורגן ביותר והמסודר ביותר, יש הרבה ללמוד מניהול מערך זה. עיקר כוחו של מערך החבלה הוא בניהול כוח האדם בו, ולארגון כולו יש הרבה ללמוד מאופן ניהול זה, בעולם כולו נחשב מערך החבלה לסמכות מקצועית ומקור לגאווה".
