- זוכי אות אשדוד היפה של אשדוד נט
- ראשי
- חדשות אשדוד
- ספורט
- אשדוד בקהילה
- כתבות מגזין
- משפט
- רכילות
- תרבות
- משפט
- צרכנות ועסקים
- פנאי ואוכל
- חינוך באשדוד
- לייף סטייל
- תחבורה ציבורית באשדוד
- קולנוע באשדוד
- נשים
- אהבנו ברשת
- לוח אשדוד נט
- אודות אשדוד נט
- תוכן פופולרי
בת המצווה של ליאור בוטלה בשל הקורונה - החלום שלה לפגוש את נועה קירל
במשך חודשים ארוכים המתינה ליאור בת ה-12 מאשדוד בציפייה לקראת אירוע בת המצווה שלה שאמור היה להתקיים לפני כשלושה חודשים. אולם בשל פטירת קרוב משפחה, נאלצה המשפחה לדחות את החגיגה למועד מאוחר יותר.
ליאור, שהבינה את המצב, התאזרה בסבלנות והמתינה בכיליון עיניים לקראת המועד החדש שנקבע ליום חמישי בשבוע שעבר, אלא שהמציאות השתנתה, ויום לפני הודיע בעל האולם למשפחה על סגירתו של האולם בשל הנחיות משרד הבריאות.
"הילדה קיבלה את זה קשה והתבאסה מאוד" – מספרת דודתה. "היא כבר הקליטה שירים והכינה ריקודים במיוחד לאירוע, ועכשיו היא סגורה כבר שבוע בבית, יושבת ובוכה, חוששת שלא יחגגו לה בת מצווה לעולם. רצינו לשמח אותה ולעשות אירוע מצומצם, אבל גם זה לא התאפשר לצערנו".
"אנחנו מנסים לחשוב איך נוכל לשמח אותה אפילו במעט" – היא מוסיפה, "היא לקחת את זה מאוד קשה. ממה שאני יודעת היא מאוד אוהבת את נועה קירל וחולמת לפגוש אותה. בהתחשב במצב, אני בטוחה שגם שיחת טלפון או ברכה מוקלטת ליום ההולדת ישמחו אותו".
האם נועה קירל או מי מטעמה ירימו את הכפפה וייענו לבקשתה התמימה של ליאור? בכל אופן, מספר הטלפון ליצירת קשר עם המשפחה הוא: 053-2721465 (ורד)
