[object HTMLHeadingElement]

ה'פוד טראקס' חוזרים היום בגדול לפארק עם מנות החל מ-10 שקל


להאזנה לתוכן:

לאחר ההצלחה הכבירה בשבוע שעבר, היום אחה"צ - ה'פוד-פארק' - הפנינג ה-'פוד-טראקים' (משאיות אוכל) בפארק אשדוד-ים, חוזר ובענק! הכניסה חופשית

בשבוע שעבר התקיים פיילוט מוצלח ליריד דוכני המזון, 'פוד-פארק', שאירח 'פוד-טראקים' בפארק אשדוד-ים והערב הוא חוזר בשנית.

ה'פוד-פארק'. קרדיט: תיירות אשדוד
ה'פוד-פארק'. קרדיט: תיירות אשדוד

שבי רובין מ״באלשוק״ וחברים יחכו עם שלל 'פוד-טראקים' חדשים ומפתיעים ומנות במחירים שווים לכל כיס שלא יעלו על 30 ₪ למנה.

בין הדוכנים יתארחו: סטריט פוד, פיצה בלה, השפית חני פירו הירושלמית, הקבב של "מוריס", פלאפל מולה (פלאפל ללא גלוטן), פולי קפה, צ'ורוס מתוק, ספירלה (צ׳יפס בלגי), דיגמי'ס - אוטו של טעמים, פנקייק׳ס, BBB, עמדת בירות ועוד!

ה'פוד-פארק'. קרדיט: תיירות אשדוד
ה'פוד-פארק'. קרדיט: תיירות אשדוד

זוהי ללא ספק הזדמנות מעולה לבלות את אחה״צ עם חברים או משפחה בהפנינג באווירה יוצאת דופן בישיבה על מחצלות כשברקע מוזיקה ושלל טעמים מובחרים לחיך.

'פוד-פארק', היום (שלישי) החל מהשעה 18:00 בערב ועד 23:00, בפארק אשדוד ים.

הכניסה חופשית!

 
 
x תמונה ללא תיאור
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה
נגישות