עושה את זה שוב: דן ביטון שובר את הרשת עם שיר חדש
03.03.25 / 16:24

לאחר שהתפרסם באקס פקטור ועם השיר שכתב על חברה טובה שנרצחה ב7.10, הזמר האשדודי העולה - דן ביטון, הוציא אתמול לאור את שירו חדש 'בסוף כל ישיבה' שכתב יחד עם אליאב וקנין, וכבר נוחל הצלחה ברשתות החברתיות.
אחרי ששלושת הסינגלים הראשונים שלו נחלו הצלחה רבה בארץ, דן ביטון מאשדוד שכבש את מסך האקס פקטור לפני כ3 שנים כובש את הרשתות החברתיות עם שירו החדש 'בסוף כל ישיבה'.
"השיר הזה לא היה אמור לצאת בשום צורה, עבדתי על שיר אחר באולפן," מספר דן על שירו החדש שיצא לאור אתמול (ראשון).
"אני כל הזמן אוהב לשתף את החיים שלי ברשתות, וזה הגיע למצב שכדרך אגב העלתי לטיקטוק שיר אחר שכבתי, הוא התפוצץ בטיקטוק והרבה אנשים שאלו עליו. הוא קיבל מהר מאוד כ3000 תגובות ו3 מיליון צפיות עוד מלפני שהשיר יצא".

דן, יחד עם מנהלו יעקב למאי ב'שרית הפקות', החליטו להקשיב לבקשת הקהל ולהוציא את השיר שכתב דן יחד עם אליאב וקנין, והפיק אותו יחד עם יעקב למאי.
"השיר מדבר על 'להיות כמו', אתה רואה מישהי באינסטגרם וטיקטוק והכל נראה מושלם, ובסוף היא בוכה מהתגובה הכי מטומטמת.
השיר מדבר על זה שאני רואה את המעבר שבכל התמונות, הלייף סטייל, הבגדים והיופי. כל יוצר יכול לקבל אינסוף תגובות טובות ואחת רעה ודווקא עליה הוא יתקע".
ועל מי נכתב השיר?
"אה, אל תגזים - אסור לגלות".
ומה עוד אנחנו יכולים לצפות ממך?
"בנתיים אני לא יכול לפרט, אבל צפויים עוד הרבה דברים טובים. אני בן 21 ויש רק ארבעה שירים, אני רק בהתחלה.
אני נמצא במשרד הכי טוב בארץ עם הצוות הכי טוב בארץ ועם הזמרים הכי מובילים בארץ, ואני רוצה להצמד אליהם ולהבין איך הדברים עובדים וקורים.
"ועכשיו השיר בדיוק מתפוצץ ואני מזמין את כולם לשמוע".
