[object HTMLHeadingElement]

"Corner.2" החנות החדשה בקניון סימול שמביאה את מיטב המותגים לאשדוד!


להאזנה לתוכן:

רשת המותגים המובילה "Corner.2" משיקה סניף חדש ומרהיב בקניון סימול אשדוד, ומביאה את הקולקציות החמות ביותר לאופנת גברים – עם מבצע פתיחה שלא תפספסו!

בחנות החדשה "Corner.2"  תוכלו להתחדש עם פריטי לבוש איכותיים ממגוון מותגים נחשקים:

Roberto Vino Milano, Duck X Los Angeles, Giorgio Bellini, ו-W Jeans, לצד קולקציות מגוונות של חולצות מכופתרות, טי-שירטס, דגמחים, ג'ינסים, נעליים ואביזרים נוספים שיעניקו לכם את הלוק המושלם. בחנות יש גם מבחר פריטים במידות גדולות, כך שכל אחד יוכל למצוא את ההתאמה המדויקת עבורו.

CORNER 2
CORNER 2

החנות, המתפרסת על פני 100 מטרים בקומה השנייה של הקניון, היא התחנה החדשה לרשת הצומחת, המונה כבר 6 סניפים ברחבי הארץ. לחברה כ-300 נקודות מכירה והיא מייבאת ומייצרת את המותגים המובילים בהתאמה לשוק הישראלי – כך שאתם יכולים להיות בטוחים שהאיכות מדברת בעד עצמה.

CORNER 2
CORNER 2

מבצע השקה מיוחד לחגים! לרגל הפתיחה, תוכלו ליהנות מ-50% הנחה על הפריט השני הנמוך מבין פריטי קולקציית הקיץ, עד ה-16.10.24! הזדמנות מושלמת להתחדש לקראת החגים.

CORNER 2
CORNER 2

אל תפספסו את החוויה הקנייה האולטימטיבית לגברים – בואו לבקר ב-"Corner.2", קניון סימול אשדוד, ולהצטרף למהפכת האופנה לגברים.

שעות פעילות הקניון .

בקרו אותנו באינסטגרם 

טלפון : 54-346-5864⁩0

 צפו בחנות : 

 

 
 
x תמונה ללא תיאור
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה
נגישות