זרים חדשים על הכוונת של מ.ס אשדוד

$(function(){setImageBanner('f3276536-f8c5-43d2-9f09-5742595bdd4e','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,false,20180,'Image','');})
להאזנה לתוכן:

ההכנות לעונה ממשיכות במ.ס אשדוד, השבוע נבחנים בקבוצה 2 שחקנים זרים. כמו כן, גם קשר גנאי בן 26 בשם אדאמו מועמד לקבוצה ונשקלת האפשרות להחתימו לחודשיים בלבד

 

מיד לאחר המשחק ביום שבת החליט יוסי מזרחי לשחרר את הזר הנבחן ליאונרדו טיאפיליו שאמנם הרשים במחנה האימונים, אך היה חלש במשחק גביע הטוטו. בנוסף הוא לא עונה בדיוק על הצרכים של מזרחי, שזקוק יותר לקשר 50-50. מזרחי רוצה קשר אחורי טבעי באופיו, אחד שיכול לאזן את הקישור של אשדוד.
עוד נודע כי הקשר האחורי הגנאי מוחמד אדמאו, מי שזכה בשנה שעברה בגביע גאנה עם קבוצת קוטוקו, צפוי להגיע השבוע להתרשמות בהמלצתו של אייל לחמן שהתרשם ממנו לטובה בעת שאימן בליגה הגנאית. אם ירשים הוא יוחתם כבר השבוע. באשדוד קיבלו המלצות חמות על שחקן מאייל לחמן שמכיר את הליגה הגנאית. בקבוצה שוקלי את האפשרות להביא את השחקן לחודשיים במחיר יחסית זול ובמידה וירשים להחתים אותו לחוזה ארוך טווח. השחקן זכה ב-2009 בגביע עם קבוצתו קוטוקו הגנאית. ועשוי לנחות למבחנים במדי אשדוד בקרוב.. כמו כן שיחק בעבר בליגה טורקית ואלבנית. אדאמו בן 26 מגאנה עשוי להיות הפתרון של יוסי מזרחי בקישור. במידה ולא ימצא מועמדים מתאימים בהקדם, מזרחי יסתפק בסגל הקיים שכולל 3 זרים בלבד- סטוקיץ', גונזאלס ומקרייב. באשדוד מקווים להעביר בימים הקרובים בבקרה את שחקני הרכש החדשים עידן ויצמן, ישראל ראש, ברק בדש ואורי אוזן כדי שיוכלו להשתתף במשחק גביע הטוטו בשבת נגד מכבי ת"א בבלומפילד.מעמדו של המגן הימני ליאור ראובן עדיין לא ברור אך ככל הנראה יעדיפו לשחרר אותו בשל הגעתו של אורי אוזן. מלבד זאת השבוע צפויים להשתחרר מהקבוצה עוד 3 שחקנים לפחות. בנוסף חזרה הקבוצה להתאמן הבוקר (ב') לאחר יום חופש אתמול. בקבוצה מתאמנים הקשר מקולומביה קרלוס דו סנטוס בן 26 מקבוצת אמריקה קאלי. וכמו כן בלם סרבי בן 29 דראגן טרודנוביץ' נחת אמש והתאמן עם הקבוצה. שניהם אמורים להיבחן ביום שבת במשחק גביע הטוטו מול מכבי.


 

 

 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה