17.08.26 / 20:11
בעל כורחה ושהיא חשבה שתהיה בליגת העל, תפתח מ.ס אשדוד בשלישי (19:30) את העונה שלה בליגה הלאומית במשחק חוץ מול הפועל עפולה. אם לא יקרה שינוי דרמטי בבית הדין במהלך העונה, אשדוד תצטרך לחזור לליגת העל דרך הדשא
מ.ס אשדוד תפתח בשלישי הקרוב (19:30, שידור ישיר בספורט 5) את העונה שלה בליגה הלאומית כשהיא אחת הפייבורטיות לעלייה יחד עם בני ריינה ובני יהודה.
אשדוד תגיע למשחק חוץ מול עפולה, כאשר היא מגיעה אחרי התבוסה הצורבת 6-0 במחזור האחרון בחצי גמר גביע הטוטו, דווקא אחרי שלושה משחקי גביע הטוטו טובים יחסית בהם השיגה 3 ניצחונות.
ועכשיו מתחיל הדבר האמיתי, כאשר אשדוד מציגה סגל איכותי ועשיר במושגים של ליגה לאומית, הסגל עוד עשוי לעבור עוד כמה שינויים קטנים עד הסוף החודש בעיקר בגזרת הזרים, אבל עם שחקנים כמו דור מיכה, רועי גורדנה, אבנעזר מאמטה ואוסאמה חאליילה, אשדוד אמורה למצוא את עצמה בליגת העל בתום העונה.
הרכב משוער אשדוד: ראזמי אבו חמאדן, מוחמד עאמר, מקס גרצ'קין, איבריהם דיאקטה, רן ואתורי, רועי גורדנה, עילי טמם, דור מיכה, אסנטה, נהוראי דבוש, אבנעזר מאמטה (אוסאמה חאליילה).
