21.10.26 / 14:43
זה עדיין לא רשמי, אבל מיכאל אוחנה כנראה יצטרף למ.ס אשדוד בחוזה לשנתיים. קשר הקסם אמור לסגור מעגל וצפוי לחתום לשנתיים במועדון נעוריו. אוחנה מסומן כ"תבלין" החסר בסגל של מ.ס אשדוד בדרך חזרה לבמה המרכזית, במהלך שנועד להחיות מחדש את הקריירה שלו יחד עם זו של הקבוצה
היציעים באצטדיון הי"א מוכנים להתרגש מחדש, ואוהדי מ.ס אשדוד יכולים להתחיל לצחצח את הגרונות.
אחד השחקנים המרגשים והמרתקים ביותר שדרכו על הדשא בי"א, אמור אם לא יקרה דברים בלתי צפויים, לחזור חזרה למ.ס אשדוד בחוזה לשנתיים (זה לא רשמי עדיין).
מיכאל אוחנה, "הבן האובד" של הכדורגל האשדודי, הקשר המחונן שצמח במועדון צפוי לחתום על חוזה לשנתיים, במהלך שהוא הרבה מעבר לעוד החתמה מקצועית זהו סיפור על תיקון, גאווה מקומית, ותקווה משותפת לגאולה ספורטיבית.
מ.ס אשדוד, ששמה לה למטרה ברורה לחזור למקומה הטבעי בליגת העל, מחפשת בדיוק את הניצוץ הזה.

הסגל הנוכחי מוכיח את עצמו כקבוצה ממושמעת, לוחמנית ומחויבת, אך אוחנה אמור להיות ה"תבלין" אותו אקס-פקטור שובר שוויון.
בליגה הלאומית הקשוחה והצפופה, נדרש שחקן שמביא את הקסם, הברק, הדריבל הבלתי צפוי והמסירה החכמה שפורצת הגנות. אוחנה הוא בדיוק האיש הזה.
מנגד, גם מיכאל אוחנה זקוק לאשדוד לא פחות משהיא זקוקה לו. אחרי שנים רוויות בציפיות עצומות במועדונים הגדולים בארץ, תג מחיר היסטורי, פציעות אכזריות שקטעו את המומנטום שוב ושוב, וחוסר יציבות החזרה לחממה שבה גדל והחל את דרכו היא גלגל ההצלה המושלם.
זוהי ההזדמנות הגדולה שלו להרים מחדש את הקריירה, להחזיר לעצמו את חדוות המשחק, ועל הדרך להרים את מועדון נעוריו חזרה אל קדמת הבמה של הכדורגל הישראלי.
זהו מצב של "Win-Win" טהור, שבו שחקן ומועדון נאחזים זה בזה כדי לעלות מחדש על דרך המלך.
קוראי "אשדוד נט" הוותיקים בוודאי זוכרים היטב את הכותרות שליוו את אוחנה לאורך השנים כאן במדור הספורט.

היינו שם וסיקרנו בהתלהבות את פריצתו כילד פלא עם כדורגל ברזילאי ברגליים שמשגע את הליגה במדי האדום-צהוב.
ליווינו את הדרמות סביב עזיבתו המתוקשרת והמעברים הכספיים הגדולים. לאורך השנים, גם ברגעי השפל, בדיווחי הפציעות הקשות ותהליכי השיקום הארוכים, אוחנה מעולם לא ירד מהרדאר.
תמיד ריחפה באוויר, ועלתה לא פעם בטורי הדעה ובכתבות המגזין שלנו, השאלה: "מתי מיכאל יחזור הביתה?". עכשיו, המעגל הזה נסגר באופן הרמוני.
החוזה לשנתיים מסמן לשני הצדדים שזהו פרויקט ארוך טווח ולא פלסטר זמני. יש כאן אמונה אמיתית ואופטימיות שאוחנה יכול וצריך להיות המנוע שידחוף את אשדוד לליגת העל, וינהיג אותה גם כשתחזור לשם.
עכשיו, כשהוא ילבש שוב את המדים המוכרים, העיר כולה מחזיקה אצבעות שהילד שוב יחייך על הדשא, ויחזיר את מ.ס אשדוד לימים הגדולים והשמחים שלה.
הקשר סיים עונה שעלתה מעל לציפיות במכבי חיפה עם שלושה שערים וארבעה בישולים בכל המסגרות.
חשוב לציין אין עדיין חתימה, בטח לא משהו רשמי, אבל הדיווחים והדיבורים מדברים על חזרה כנראה של אוחנה לאשדוד ואין מרגש מזה.
