02.05.21 / 11:44

במ.ס אשדוד מרוצים מהתיקו בק"ש (1-1), אמנם מדובר רק בנקודה, אבל נקודה שעזרה לקבוצה לשמור על הפער מהיריבות שלה בדרך להבטחת המקום ה- 3 והכרטיס לאירופה. באשדוד היו מרוצים מהיכולת במחצית השנייה יחד עם החיסרון של לא מעט שחקני מפתח, "יש לקבוצה אופי"
האם הנקודה שהשיגה אמש מ.ס אשדוד בק"ש, היא סוג של "תיקו שכולו ניצחון?", יכול מאד להיות שכן. הקבוצה אמנם הציגה מחצית ראשונה חלשה מאד, אבל הצליחה להתעלות על עצמה עם מחצית שנייה נהדרת ושער של רמזי ספורי המחליף.
השער הזה של ספורי מחוץ לרחבה שקבע את תוצאת המשחק 1-1 העניק לאשדוד נקודה ששמרה על הפער מהיריבות שלה לכרטיס לאירופה ולמקום השלישי.
אמנם מדובר על משחק ליגה רביעי ברציפות ללא ניצחון למ.ס אשדוד, ושוב לא הצליחה לנצח את ק"ש העונה.
אולם, הקבוצה של רן בן שמעון שוב הגיעה בחוסרים גדולים בשל פציעות ושוב נאלץ המאמן להתמודד עם סגל מקוצר ממנו נעדרו שבעה שחקני הרכב – שלומי אזולאי, דין דוד, גיל כהן, טימותי אוואני, פהאד באיו, טום בן זקן ויואב גראפי, כאשר רועי גורדנה, יעקב בריהון ורמזי ספורי נאלצו לשחק פצועים.
על המשחק אמרו באשדוד: "ידענו שהם הכבשה השחורה שלנו״, באנו בסגל מאוד שונה וחסר אז הקושי היה גדול יותר. לפחות לא הפסדנו, במצב הנוכחי שלנו זה לא פחות חשוב".
מי שחזר לשער בעקבות הפציעה של ג'ראפי שבגינה גם לא היה בסגל, הוא השוער רועי משפתי שהציג יכולת יטובה ואמר בסיום: "אני שמח שחזרנו למשחק אחרי פיגור של 1:0, היו גם כמה מצבים שגם יכולנו לסיים את זה ולנצח.
בסך הכל היה משחק טוב. מבחינה אישית, זה כיף מאוד לחזור אחרי תקופה ארוכה ופציעה לא פשוטה. אני שמח מאוד שחזרתי וגם שהצגתי יכולת טובה, אני מקווה להמשיך ככה".
טבלת ליגת העל בכדורגל 2020-2021
מיקום משחקים נקודות
71 | 32 | מכבי חיפה | 1 |
66 | 31 | מכבי ת"א | 2 |
50 | 32 | מ.ס אשדוד | 3 |
44 | 32 | עירוני ק"ש | 4 |
43 | 32 | מכבי פ"ת | 5 |
40 | 31 | הפועל ב"ש | 6 |
44 | 31 | מכבי נתניה | 7 |
44 | 31 | הפועל חדרה | 8 |
37 | 30 | בית"ר ירושלים | 9 |
36 | 30 | הפועל חיפה | 10 |
34 | 30 | הפועל ת"א | 11 |
34 | 31 | בני סכנין | 12 |
27 | 31 | בני יהודה ת"א | 13 |
23 | 30 | הפועל כפ"ס | 14 |
