13.05.26 / 09:12
משחק עונה של מ.ס אשדוד אין דרך אחרת לתאר את המשחק הערב (ד', 20:00 בי"א) באשדוד. ניצחון של אשדוד מותיר אותה בחיים למחזור האחרון. הפסד מוריד אותה רשמית לליגה הלאומית, תיקו מוריד אותה מעשית ליגה, אבל משאיר איזה סיכוי בתסריט הזייה
משחק עונה. לחיות או למות, כל הקלישאות מתאימות למשחק הערב (ד, 20:00, ספורט 3 באשדוד). מ.ס אשדוד פוגשת את הפועל ירושלים שהפער בין הקבוצות הוא 3 נק' לטובת ירושלים, כאשר גם הפרש השערים לטובת הקבוצה מהבירה.
לסיום העונה נותרו עוד שני מחזורים (כולל זה שישוחק הערב) וברור לכולם משמעות המשחק. כאשר אשדוד חייבת ניצחון, כל תוצאה אחרת מורידה את הקבוצה מעשית ורשמית לליגה השנייה.
ההפסד להפועל חיפה ביום ראשון האחרון טרף את הקלפים מבחינת אשדוד, כאשר היא כבר לא תלויה בעצמה גם אם תנצח היום, ותלויה בתוצאות של אחרות.

המאמן שרון מימר עדיין לא החליט על ההרכב שאיתו יפתח וככל הנראה צפויים שני שינויים בהרכב, עם כניסתו להרכב של נועם מוצ'ה.
באשוד ניסו בעיקר מאז ההפסד במסי עופר, לעבוד בעיקר על הפן המנטלי, מנסים להעביר לכל השחקנים את המסר: "אם ננצח את הפועל ירושלים יהיה לנו סיכוי להישאר בליגה".
המספרים מספרים
*כל 18 המפגשים האחרונים בכל המסגרות הניבו שערים, מאז ה-0:0 באשדוד במאי 2016, אז שיחקו השתיים בליגה הלאומית.

*בפעם הקודמת שאירחה את הפועל ירושלים, במחזור ה-14, מ.ס. אשדוד הגיעה אחרי תשעה משחקים ללא הפסד. היא נוצחה 2:0 ומאז צברה שבע נקודות בלבד ורשמה רק ניצחון אחד (על הפועל חיפה).
*בבית, אשדוד לא הצליחה לנצח מאז ה-1:4 על הפועל חיפה ב-1 בנובמבר. היו לה מאז שלוש תוצאות תיקו ושבעה הפסדים, כולל ארבעת האחרונים. רצף ארוך יותר לא היה לה מאז 2000/01, אז התחילה את העונה עם שמונה הפסדי בית רצופים.
הרכב משוער אשדוד: קרול נמצ'ייסקי, אבישי כהן, טימותי אוואני, איבריהם דיאקטה, אריאל מנדי, נועם מוצ'ה, קארים קמבידי, ויקטור אוצ'אי, יוג'ין אנסה, אורי עזו, נהוראי דבוש (איילון אלמוג).

