מרציאנו ממשיך את העונה הטובה שלו: עצר פנדל וגרף שוב מחמאות בתקשורת הסקוטית
03.10.20 / 09:33
רגע לפני אחד המשחקים החשובים של נבחרת ישראל בכדורגל, אופיר מרציאנו ממשיך את היכולת הנהדרת שלו. אקס אשדוד עצר פנדל בניצחון קבוצתו היברניאן 2-3. מרציאנו ממשיך לקבל מחמאות בתקשורת המקומית

בשורה טובה לווילי רוטנשטיינר: שוער נבחרת ישראל, ואקס מ.ס אשדוד אופיר מרציאנו, צפוי להגיע במצב רוח מרומם. במהלך שישי מרציאנו עצר פנדל במסגרת ניצחון קבוצתו, היברניאן, 2:3 בבית על חשבונה של המילטון במסגרת המחזור ה-10 של הליגה הסקוטית.
מרציאנו עמד מול מריוס אוגבו, חלוץ היריבה הניגרי, בדקה ה-56 והצליח למנוע ממנו שער. "היבס" בזכות הניצחון שומרת על קשר עין עם שתי המוליכות, ריינג'רס וסלטיק, והיא במקום השלישי - בסה"כ שלוש נקודות מאחורי המוליכה בכחול (אבל עם משחק אחד עודף עליה).
מרציאנו נבחר למצטיין במשחק ב”אדינבורו איבנינג ניוז”, קיבל ציון 9 ונכתב עליו: “הצלת פנדל נהדרת ועשה עוד כמה הצלות. בשערים שספג לא היה לו סיכוי. נמצא ביכולת השיא של חייו”.
אותו כתב גם צייץ לגביו: “עוד הופעה יוצאת מהכלל של אופיר מרציאנו, זו היכולת הכי טובה שלו בהיברניאן”
גם ב”אדינבורו לייב” שיבחו את השוער, נתנו לו ציון 8 וכתבו: “הצלה יפה בפנדל ולא הרבה שהוא יכול היה לעשות בשני השערים".