ליגת העל הנה אנחנו באים: מכבי אשדוד חזרה לליגת העל!!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('39e83cb2-ea11-4931-b7f7-3839c4819cc2','/dyncontent/2026/5/27/601a1675-7783-4802-ab69-057602abd383.gif',21263,'חג הספר אייטם כתבה ',525,78,true,20180,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('39e83cb2-ea11-4931-b7f7-3839c4819cc2','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,20180,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

מכבי אשדוד חזרה! הקבוצה שהייתה כבר בבמה המרכזית של הכדורסל הישראלי חזרה הערב (ה') לליגת העל. אחרי ניצחון 94- 83 על עירוני נהריה ו- 3-1 בסדרה בכלל. המסע מליגה ב' עד ליגת העל הושלם הערב

אולם הקריה

מכבי אשדוד חזרה הערב (ה') לליגת העל. המסע שהתחיל אי שם בליגה ב' הגיע הערב לסיומו עם חזרה לבמה הגדולה של הכדורסל הישראלי. ליגת העל.

אשדוד עם הצגה גדולה בעיקר במחצית השנייה, השתלטה על המשחק, הביאה אנרגיות, אופי והמון כדורסל.

הקבוצה של דן קציר המאמן הצעיר והמוכשר הזה באה מהרגע הראשון לנצח ולטרוף את המשחק.

האנרגיות הורגשו בכל פינה באולם הקריה, שלבש צהוב כמו בימים הגדולים של הכדורסל בעיר.

לאורך כל השנה, אשדוד הייתה שם, חשוב לציין מדובר בעולה חדשה השלימה מסע מטורף, אחרי שסיימו רק רביעית בעונה הסדירה והראתה דרך ניהול נכון, עבודה עמוקה עם תשתית הקימו לא רק קבוצת כדורסל אלא מועדון.

נהריה שהגיעה פיבורטית לסדרה, הופתעה כבר במשחק השלישי, איבדה את הביתיות והערב הכל היה מוכן לטקס המושלם.

אשדוד משלימה סדרה אדירה ופלייאוף אדיר, שעברה את אשקלון ברבע הגמר, העורף בחצי ונהריה בגמר.

מעל כולם זה היה המופע של רוברט טרנר הזר הטוב בליגה שברגע שלישי אדיר ובכלל במשחק נהדר היה שם עבור הצהובים.

לצידו קיבלה אשדוד את ג'יימי הול שהגיע בחסות המלחמה, אחרי שדוויט וילסון עזב והיה בינגו אדיר. גם הערב הול היה שם עבור אשדוד עם עבודה גדולה מתחת לסלים.

עכשיו אשדוד תלך לנוח, ותצא לעבוד בקיץ לא פשוט כאשר בשנה הבאה יגיעו לאולם הקריה, מכבי ת"א, הפועל ת"א, ירושלים וכל העלית של הכדורסל.

רבע 1:

אשדוד פתחה טוב יותר הודות ל- 9 נק' של ג'ימי הון שעשה כל מה שהוא רוצה בצבע של נהריה.

האנרגיות באולם הקריה ועל הספסל המקומי לגמרי צהובות. ואשדודיות על מלא, התכונה מורגשת בכל פינה.

אחרי פתיחה טובה של אשדוד, נהריה מיזערה נזקים הודות ל- 9 נק' מנגד של קלארק. בסיום הרבע 20-16 לאשדוד.

רבע 2:

הקצב עלה וגם העצבים. שתי הקבוצות העלו את איכות המשחק, ונהריה כבר הגיעה ליתרון של 3 נק' עמית ראובן קיבל עבירה שלישית ואשדוד יצאה מהקצב שלה, אבל דקות טובות של רוברט טרנר החזירו את אשדוד ליתרון עם 40-39 במחצית.

רבע שלישי:

ההצגה של רוברט טרנר. זר העונה בליגה השתלט על המשחק וקלע לבדו 10 נק' ברבע.

אשדוד החלה לקלוע והציגה את הרבע הטוב שלה במשחק.

השחקנים של דן קציר העלו את הרמה בהגנה ובהתקפה וניצחו את הרבע השלישי 31-16.

רבע רביעי:

כאן אשדוד כבר ברחה לגמרי, מפגן קליעה מטורף בחסות עמית ראובן הריץ את אשדוד ליתרון של מעל 20 נק' והחגיגה באולם הקריה החלה.

ליגת העל הצהובים מאשדוד חוזרים. ברוכים השבים.

 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה