20.12.25 / 22:25
מ.ס אשדוד התפרקה הערב (ש') בדוחא. אין דרך אחרת לתאר זאת. בעיקר במחצית הראשונה ואחרי 3- דק' והייתה התוצאה כבר 3-0 שהיא גם תוצאת המשחק. אשדוד עם הפסד שני ברציפות והולכת לקראת שבוע גביע מול הפועל ת"א וליגה מול מכבי חיפה. עימות בין נהוראי דבוש לאוהדי סכנין בסיום המשחק
כמה נזיל הוא הכדורגל. מ.ס אשדוד הייתה עד לפני כמה שבועות על גג העולם במחשבות על הפלייאוף העליון. אלא שאז הגיע תיקו מול עירוני טבריה ועוד הפסד ביתי להפועל ירושלים ופתאום משהו אחר קורה.
מול סכנין בדוחא, יחד עם החיסורים הרבים בהרכב, זו כבר הייתה התפרקות. אשדוד הובסה 3-0 עוד במחצית הראשונה, בדרך להפסד שני ברציפות ומשחק שישי ללא ניצחון בליגה.
מאמן אשדוד, חיים סילבס אמר בסיום: "כל הפעולות הראשונות נגמרו בשער נגדנו, המוכנות שלנו הייתה רעה מאוד. ההסתגלות בדקות הראשונות הייתה רעה מאוד והמשחק הוכרע מהר מאוד.
הגולים זה בוסט הכי חזק במשחק, ברגע שאתה סופג גם הרוח יורדת לצערי הרב. זה היה קל מידי ואין לי הסבר מדויק לדבר הזה. צריכים להתעורר חזק מאוד על עצמנו ולחזור ולהביא נקודות".
על ההפסד השני ברציפות והחלפת השוער שלו אמר סילבס: "ההפסד מדאיג, תמיד כשמפסידים אני דואג. נימצי'סקי? הרגשתי שאיבד את הביטחון ולא רציתי שידרדר לו משם אם היה מקבל עוד שער באשמתו.
לפעמים זה קורה וצריך לעצור לו את זה איפשהו, אני לא יודע איך הוא הגיב, אבל אני חושב שכמו גבר".
"הוא השוער הראשון שלנו, שלא ישתמע שאני שם עליו את הדגש. כולנו אשמים. דמות מפתח שלנו איבדה ביטחון ורציתי לעזור לו וחשבתי שעזרתי לו עם זה. יכול להיות שהיינו צריכים לחטוף את הסטירה הזו כדי להתעורר".
"כל מאבקי ה-50-50 הפסדנו", הוא סיכם, "לא הגבנו ברגליים טוב, סיטואציות, אחד על אחד, הרבה דברים. נשב על הוידאו, נראה ובעזרת השם נתקן. האם נסתבך? יהיה בסדר. יהיה בסדר".
השחקן עשוי לעמוד לדין בעקבות התנועה שנתפסה בעדשות המצלמה. משקיף המשחק עדכן את אנשי אשדוד באשר לאירוע ודבוש עשוי לעמוד על כך לדין משמעתי.
