דולפיני אשדוד בגמר: ניצחון דרמטי בערד והשגת הכרטיס הנכסף
15.06.26 / 20:02
דולפיני אשדוד העפילה לגמר אליפות המדינה בכדורגל אולמות לאחר שהשלימה ניצחון 0:2 בסדרת חצי הגמר מול מ.כ ערד, והבטיחה את מקומה במעמד הגמר לראשונה מזה ארבע שנים
במשחק הראשון של הסדרה הציגה אשדוד יכולת התקפית מרשימה עם ניצחון 2:10. את השערים כבשו שרון עדני (4), טורניקה בלקהמישווילי (2), חן ברגד (2) ונועם אלפרין (2).
במשחק השני, שנערך בערד באולם שבו אשדוד לא ניצחה בשנתיים האחרונות, הוכיחה הקבוצה אופי ונחישות בדרך לניצחון דרמטי 4:5. את שערי הניצחון כבשו שרון עדני (צמד), טורניקה בלקהמישווילי, נועם אלפרין ועידו בודה.
נדב משה כהן, יו”ר דולפיני אשדוד: “העלייה לגמר היא רגע מרגש עבור כל משפחת דולפיני אשדוד.
עברו ארבע שנים מאז שהמועדון עמד במעמד הזה, וההישג הוא תוצאה של עבודה קשה, התמדה, מחויבות ואמונה של שחקנים, צוות מקצועי ואנשים רבים שפועלים מאחורי הקלעים.
אני גאה מאוד בשחקנים שהפגינו אופי יוצא דופן לאורך הסדרה. במיוחד במשחק השני בערד, באולם קשה שבו לא הצלחנו לנצח במשך שנתיים, הקבוצה הראתה בגרות, נחישות ורוח לחימה שהובילו אותנו אל המטרה.
יחד עם זאת, אנחנו יודעים שהעבודה עדיין לא הסתיימה. הגענו לגמר כדי להתמודד על האליפות, ונעשה הכול כדי להביא את התואר לאשדוד.”
במועדון ביקשו להודות לראש עיריית אשדוד, יחיאל לסרי, ולמנכ”ל רשות הספורט העירונית, יורם אסרף, על התמיכה המתמשכת בספורט החירשים ובפעילות המועדון. תודה מיוחדת נמסרה גם ליעקב אוליאל וליובל להב על הליווי והתמיכה המקצועית והכספית לאורך העונה.
כמו כן הודו בדולפיני אשדוד לחברי הוועד אורן ביטס, ערן ביטון ויעקב שנפר, הפועלים בהתנדבות ובמסירות למען הצלחת המועדון.
כעת ממתינה דולפיני אשדוד לזהות יריבתה בגמר. הערב ייערך המשחק השלישי והמכריע בין מכבי נתניה(אלופה המכהנת שנתיים אחרונות) לבין מ.כ אולמות רמת גן, כאשר המנצחת תפגוש את אשדוד בקרב על תואר אליפות המדינה.
לאחר ארבע שנים מחוץ למעמד הגמר, בדולפיני אשדוד מאמינים כי זה הזמן להשלים את המשימה ולהחזיר את התואר למועדון.
