17.03.25 / 21:54

אחרי דרמה גדולה, מכבי בנות אשדוד חוזרת למעמד הגמר, אחרי ניצחון בחצי הגמר 79-72 על אליצור רמלה בדרך לגמר מרתק מול הפועל לב ירושלים

מכבי בנות אשדוד העפילה הערב (ב') למעמד גמר גביע המדינה בכדורסל נשים, אחרי שניצחה בקלאסיקו של הנשים 79-72 את אליצור רמלה במעמד חצי הגמר. מוליכת הטבלה והאלופה סיפקו גם דרמה אדירה ועיקשת, בסיומה השיגה כאמור אשדוד את הכרטיס לגמר.
סטפני וואטס הובילה עם 22 נק', אבי מיירס התעלתה במאני טיים עם 14 ו-8 ריב'. אשדוד חוזרת למעמד לראשונה מאז 22/23, אז הניפה את הגביע, ותפגוש בו לראשונה את הפועל לב ירושלים, מחזיקת התאור המכהנת שהביסה מוקדם יותר את בנות פ"ת.
הן המשיכו לשלוט, בעוד רמלה רדפה והצליחה רק להתקרב עד לסוף הרבע השלישי, שם החלה הדרמה האמיתית. אשדוד הובילה ב-10 הפרש ב-46:56, אלא שאז אלופת המדינה רצה 0:12, הפכה את הקערה על פיה לתדהמת האשדודיות ועלתה לרבע המכריע ביתרון 56:58.
הרבע הרביעי כבר סיפק לנו מותחן אמיתי, כשאשדוד לא התרגשה והצליחה לעלות ליתרון תשע נקודות, אך כמעט וספגה מהפך פעם נוספת.
הרמלאיות חזרו שוב לפיגור נקודה בלבד, אך הפעם החניכות של העליון החזיקו חזק עם התעלות של אביגיל מיירס כל הדרך לניצחון 72:79 בסיום.
