שאלון ה"גירל פאוואר" של אשדודנט- מיכל גרוס

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a34165dd-60f1-4a34-9031-da60341364ce','/dyncontent/2026/4/14/ab3ab0c1-9aa0-47a2-9e4a-284da7c34533.gif',20955,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,22454,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a34165dd-60f1-4a34-9031-da60341364ce','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,22454,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

מרואיינת שנייה במדור החדש של "אשדודנט", המציג בפניכם מידי שבוע את הנשים החזקות, העוצמתיות והמובילות בעיר אשדוד. תכירו את מיכל גרוס- אשה רבת אשכולות ואפילו ד"ר לרפואה סינית שתאמינו או לא- החליטה להיות נהגת מונית!

שם: מיכל גרוס (ד"ר לרפואה סינית), תואר ראשון בחינוך, בעלת רישיון לנהיגה ציבורית.

גיל: 52

סטטוס: גרושה

עיסוק: בעלת קליניקה לרפואה סינית, מורה במכללת בינה באשקלון, נהגת ובעלת מונית- עובדת עם גטקסי.

העוצמה הנשית שלי: לימוד תהליכי התפתחות אישית. גילוי אהבה, חום ואמת לילדים שלי ולאנשים המקיפים את חיי. הבנה שרק אהבה מביאה אהבה, ריפוי וחיים.

אישה חזקה היא- דמות הקוראת את מפת המציאות היום יומית בשקיפות ללא מורא , פועלת וחותרת למען המטרה (פרנסה, משפחה, הגנה על הקיים) ללא התחשבות ב"מה יגידו".

נשים יותר חזקות מגברים ב- באינטליגנציה רגשית, יכולת הכלה נפשית במרבית התחומים, אך אשרי האישה הבוחרת את מקומה על פי חוזקה וחוסנה.
 

הדייט הכי הזוי שהיה לי-  מאמינה באהבה הישנה והטובה.

זוגיות- רומנטיקה או דינאמיקה? רומנטיקה - שיר, פרח, יד ביד .

הדבר הראשון שאני עושה כשאני קמה בבוקר – אומרת בקול רם: תודה על מה שקיים בחיי.

הפריט הכי יקר (כספי או סנטימנטלי) שיש לי בארון- כיפה סרוגה עבודת יד, בה שני אריות, והשם : גור אריה יהודה, נסרגה עבור הבן שלי, לעליה לתורה.

לא יכולה לסבול שנשים עושות- מוותרות, הופכות לקורבן, אינן מודעות לכוחן האמיתי בחיים, קשה לי העובדה שאישה לא נלחמת על המקום שלה.

כשאני עצבנית עדיף ש-  עדיף לסביבה הקרובה להכיל ולהקשיב למה שיש לי לומר. אני לרוב עצבנית שאני נתקלת בעוולה או בחוסר צדק.

הדבר הכי נשי בעיניי –  הקשבה.

מה הופך אשה למלכה? חרוצה, מלאת מרץ, חדורת מוטיבציה ובעלת תוצאות נפלאות, כמו חברתי ליזט כהן שרבט.

גידול ילדים או קריירה- שילוב של השניים. אין ספק שקריירת גידול הילדים היא לכל החיים.

ניתוחים פלסטיים-בעד/ נגד?- אין יפה מהטבע בשיאו, ובקמילתו. אם מתחת לקמט מבצבץ לו חיוך מאושר,זה היופי האמיתי.

פמיניזם, דרך חיים או שטות- דרך חיים עם סייגים כמובן.

שעות הפנאי- שופינג/ ספא/ כושר? אוהבת טיול ג'יפים, קריאת ספרות מקצועית, אפיה עוגות ושירת שירי ארץ ישראל היפה

המוטו שלי –אנחנו בני אדם מתפתחים ובעלי יכולת למידה מופלאה, רק אהבה תביא אהבה !!!!

 

 

$(function(){})
 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה