חגיגת ספרים ושירים ברחבת העירייה: שבוע הספר נמשך באירוע מרגש לכל המשפחה
11.06.25 / 19:42
חתימות, מתנות, שירים אהובים וסופרים מוערכים – קהל ההורים והילדים התרגש, שר, וקרא עם כוכבי התרבות הישראלית.
חג הספר באשדוד המשיך השבוע ברחבת בניין העירייה באירוע קסום ומרגש, בו השתתפו סופרים ואמנים אהובים שהפכו את הערב לחוויה תרבותית בלתי נשכחת.
העיתונאי והפרשן צבי יחזקאלי התארח במקום לחתימות על ספרו החדש, "אמרתי לכם זה ג'יהאד", ומשך קהל רב של קוראים מתעניינים ונרגשים. לצד יחזקאלי, הסופרת המצליחה אמירה ברנע גולדברג פגשה את מעריציה הצעירים וחתמה בהקדשות אישיות על סדרת ספרי הילדים הפופולרית "כראמל", ואף חילקה מתנות משמחות לילדים.
אבל מי שגנבה את ההצגה הייתה ללא ספק הזמרת והכוכבת אורנה דץ, ששיתפה את הקהל בשירים האהובים מכל הזמנים. הורים וילדים שרו יחד איתה את "איפה איפה איפה העוגה", "אבא בא סבא בא מי שבא ברוך הבא", "כאן נולדתי" מהאירוויזיון עם משה דץ, ויצאו למסע מוזיקלי נוסטלגי עם "בנחל קרנבל", "מחר אולי נפליגה בספינות", "לו יהי", "לא תנצחו אותי", "על הדבש ועל העוקץ", "חיים שלי" של זהבה בן – שהוקדש בהתרגשות לכל האימהות, "אלף שיר לצפון", ו"את לי את האחת".
האווירה הייתה שמחה, חמה ומלאת השראה – שילוב מרגש של ספרות, מוזיקה ואהבת תרבות. והכי חשוב – זו רק ההתחלה. בהמשך השבוע צפויים אירועים נוספים. ב״ה, צפויה חגיגה תרבותית מתמשכת שתשמח את כל תושבי העיר.
צפו באלבום המלא - מאת: טוביה סגל >>
