כתב אישום נגד הנער שתקף נער אחר בסמוך למקיף ד' באשדוד

פרקליטות מחוז דרום- שלוחת לכיש הגישה לבית משפט השלום לנוער באשדוד כתב אישום נגד בן 16, תלמיד בבי"ס באשדוד, אשר בשל ויכוח פעוט בכניסה לאולם הבית ספרי לשם צפייה בטקס לכבוד יום השואה, ארב למתלונן ותקף אותו באכזריות באמצעות גזע עץ

מעוצמת המכות נשבר גזע העץ והנאשם המשיך להכות את המתלונן באמצעות שברי הגזע, עד אשר חבריו של הנאשם הצליחו להרחיקו מהמתלונן והנאשם נמלט מהמקום.
המתלונן הפצוע פונה באמבולנס לבית החולים "ברזילי" באשקלון.
לאחר שנמלט הנאשם מהמקום, הוא חתך באמצעות סכין מטבח את ירכו, תוך שהוא גורם לעצמו פצע חתך מדמם ובהמשך אותו יום, כשנחקר במשטרת אשדוד אודות האירוע, טען הנאשם בפני חוקריו טענה שקרית כי המתלונן איים לדקור אותו ותקף אותו יחד עם חברים תקיפה שבמהלכה חתכו את רגלו. הנאשם הציג לשוטרים את החתך כראיה, על מנת "לתמוך" בגירסתו.
כתב האישום מייחס לנאשם עבירות של פציעה בנסיבות מחמירות, חבלה חמורה בנסיבות מחמירות ובידוי ראיות.
על אף היותו של הנאשם קטין, נטול עבר פלילי, הגישה הפרקליטות לבית המשפט בקשה לעצור את הנאשם עד תום ההליכים המשפטיים כנגדו.
