מנהל מוקד מד"א לכיש מנע טרגדיה גדולה במשפחה
28.01.13 / 09:35
מטרידן סידרתי, שהתקשר אלפי פעמים לתחנת מד"א בעיר בחודשים האחרונים, איים בערב שישי האחרון לרצוח את אימו. מנהל מוקד מד"א לכיש, יהודה גבאי, גילה תושיה כשתוך כדי שיחה עם הצעיר הוא שלח למקום את כוחות המשטרה, שעצרו את הצעיר לפני שיממש את איומיו
"מדובר במטרידן סדרתי, שבחמישה החודשים האחרונים התקשר אלפי פעמים מטלפונים שונים והטריד את מד"א, המשטרה וכיבוי אש", סיפר השבוע ממ"ז יהודה גבאי. על מה שהתרחש בערב שישי האחרון מספר גבאי: "בערב שישי שוב קיבלנו שיחה מהמטרידן הקבוע שלנו, אלה שהפעם טון הדיבור שלו והאיומים שנשמעו היו קשים. הוא החל לומר שנמאס לו מהכל והוא הולך לעשות משהו קיצוני - לרצוח את אימו. בעוד אני ממשיך לדבר איתו ולהחזיק אותו על הקו, אחת המוקדניות יצרה קשר עם המשטרה כיבוי ודיווח על האירוע. במקביל הוצאנו לאזור אמבולנס של מד"א שיהיה במקום בכוננות. המשכתי להחזיק אותו על הקו עד שהגיעו השוטרים לדירה, שמעתי בטלפון את הדפיקות בדלת ואת כניסת השוטרים לבית, שלקחו את האיש לחקירה".
החשוד, תושב אשדוד בשנות העשרים, נעצר על ידי השוטרים לחקירה. מעצרו הוארך לצורך בדיקה פסיכיאטרית. מחקירת המשטרה עולה כי מדובר באדם הלוקה בנפשו.
צילום: יניב אסולין - דובר מד"א לכיש
