[object HTMLHeadingElement]

15 נערים מאשדוד חולצו מעומק מערת החריטון שבגוש עציון


להאזנה לתוכן:

מתנדבי יחידת החילוץ עציון חילצו 15 מטיילים כבני 13 מאשדוד, אשר איבדו את דרכם בעומק מערת החריטון - המערה השנייה בגודלה בישראל הסבוכה חדרים עד עומק של כ-20 מטרים

קרדיט: דוברות המשטרה
קרדיט: דוברות המשטרה

קבוצה של 15 נערים חרדים כבני 13 מאשדוד, איבדה את דרכה בעומק מערת החריטון - המערה השנייה בגודלה בישראל. מתנדבי יחידת החילוץ עציון שהוזעקו למקום, חילצו את הנערים בשלום.

מערת החריטון היא כאמור המערה השנייה בגודלה בישראל, הכוללת ארבעה מפלסים עיקריים ו-55 חדרים עם הפרש גובה כולל של כ20 מטרים, המתפרשים על למעלה מ3450 מטרים רבועים.

מהמשטרה נמסר: "מתנדבי יחידת החילוץ עציון הוקפצו לפני זמן קצר לחילוץ קבוצת מטיילים (15 מטיילים כבני 13 מאשדוד) שאיבדה דרכה בעומק מערת החריטון שבדרום גוש עציון סמוך לישוב תקוע. מתנדבי היחידה חברו לקבוצה שהייתה סמוכה ליציאה, ווידאו שכולם יצאו מתוך המערה בשלום".

 
 
x תמונה ללא תיאור
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה
נגישות