תיעוד: אוטובוס דורס ילד על קורקינט במעבר חציה באשדוד - זה נגמר בנס!
05.02.25 / 12:11

נס גדול היה שם, ללא ספק. ילד נדרס על ידי אוטובוס כשהוא חוצה את הכביש עם הקורקינט. זה יכול היה להיגמר באסון כבד מאוד, אך הילד יצא מהאירוע עם שריטות קלות בלבד. צפו בתיעוד של התאונה

זה קרה ביום חמישי שעבר, ילד שחצה את הכביש במעבר חציה עם הקורקינט, נדרס על ידי אוטובוס שנהגו לא הבחין בו בזמן. הילד נגרר אל מתחת לאוטובוס ובנס של ממש התאונה לא הסתיימה בטרגדיה. אחרי שהאוטובוס עצר, הילד יצא מתחתיו ורץ אל הסבתא שלו שהייתה בסמוך. הוא יצא מהתאונה הזאת עם שריטות בגוף אבל בהחלט עם טראומה גדולה.
התאונה תועדה במצלמות האבטחה של בית העסק "האחים שמחי" - כך התרחשה התאונה שהסתיימה בנס גדול:
אז מה קרה שם? שניות לפני התאונה חוצה את הכביש ילד אחר. נהג האוטובוס עוצר לילד הראשון שחצה, ובינתיים מגיע ילד נוסף למעבר החציה. הוא חושב שנהג האוטובוס עצר גם לו, מתחיל לחצות עם הקורקינט ואז מתרחשת התאונה.
המזל הגדול הוא שמהירות האוטובוס הייתה נמוכה, ועוברי אורח שמבחינים באירוע צועקים לנהג שממהר לעצור את האוטובוס.
