שוחרר ללא תנאים - הצעיר האשדודי שנחשד בפרשת אונס, נוקה מחשד
אחרי 12 ימים במעצר וחשדות חמורים נגדו ונגד 2 נערים נוספים, המשטרה שיחררה את השלושה ללא תנאים. במשטרה אומרים כי אין ראיות שמראות שהיה אונס. מישל פרגין, החייל בן ה-19 שנעצר בפרשה, הכחיש מהרגע הראשון את מעורבותו באירוע. אימו סיפרה לאשדוד נט: "זה כמו חלום רע. אני רוצה שכולם ידעו שהוא לא עשה כלום, סתם העלילו עליו"

שבועיים אחרי שהמשטרה עצרה את מישל פרגין, צעיר בן 19 מאשדוד, חייל ובלש במשטרה הצבאית, בחשד למעורבות באונס של בת 14 - הוא שוחרר ללא תנאים מגבילים על ידי המשטרה. שני נערים קטינים, שנעצרו אף הם בפרשה, שוחררו גם הם ללא תנאים.
במשטרה אומרים כי לא הוכחה אשמתו של פרגין, וכי אין מספיק ראיות שמראות שאכן היה אונס, ועל כן הוחלט לשחררו כמו גם את הנערים האחרים שנעצרו.
הפרשה התפוצצה כאמור לפני שבועיים, עם מעצרם של פרגין וקטין נוסף. בהמשך נעצר קטין נוסף שנחשד כמי שתיעד את האירוע והעלה אותו לרשת. במשטרה הציגו בבית המשפט את הסרטון, אך איכותו הייתה גרועה ובית המשפט העיר בהארכות המעצר כי לא ניתן להבין מהסירטון את מה שהתרחש.
בדיון האחרון שהתקיים בהארכת מעצרו של פרגין (הדיונים של הקטינים חסויים), אמר סניגורו כי בידיהם הקלטה של הנערה, שהתוודתה בפני נערה אחרת שהיא לא יודעת מדוע נעצר פרגין ומי קשר אותו לאירוע.
בית המשפט ביקש להעביר את ההקלטה לגורמי החקירה, ולאחר מכן נערך עימות בין הקטינה לבין פרגין - שלאחריו הוחלט לשחררו ממעצר ללא תנאים מגבילים.
"כמו חלום בלהות" - אימו של מישל פרגין מבקשת לטהר את שמו
בשיחה עם אשדוד נט סיפרה רעיה, אימו של מישל פרגין, על מה שעבר עליה ועל משפחתה בימים האלה - "זה כמו חלום רע. אני מקווה שאנחנו אחרי זה כבר. לא יודעת מאיפה זה בא. בדיון האחרון בבית המשפט אמרתי לשופטת שיש לנו הקלטה של אותה הילדה, שמודה שהבן שלי לא עשה לה כלום. השם של הבן שלי פורסם בכלי תקשורת ארציים, עם תמונתו".

האמא הוסיפה ואמרה בשיחה עם אשדוד נט: "הבן שלי מהרגע הראשון הכחיש כל קשר למקרה. במשטרה לא ידעו להגיד לנו מתי התרחש האירוע לכאורה, ביקשו ממנו דוח נוכחות מהצבא".
לדברי האמא, יש מצב שבעת שהאירוע התרחש הוא בכלל היה בצבא. הנערה אמרה שזה התרחש לפני שלושה חודשים, גרסה אחרת הייתה שהאירוע היה בחודש נובמבר.
"בכיתי במשך יומיים מאז מעצרו", סיפרה האמא לאשדוד נט. "אני מכירה את הבן שלי, ויודעת שהוא לא יעשה דבר שכזה. אני לא מוצאת את המילים כדי לבטא את כל מה שאני מרגישה, אבל שמחה שהבן שלי בבית והשם שלו נוקה מחשד".
רומן, דודו של מישל: "זה משהו שלא היה ולא נברא. יש לנו את כל ההוכחות שזה לא נכון, אפילו במשטרה הבינו את זה ושיחררו את האחיין שלי".
על ההתמודדות של אחותו סיפר הדוד רומן: "אחותי לוקחת כדורים להרגעה, היא הולכת לטיפול. זה ילד בן 20 שהשפילו את שמו, בלש במשטרה בצבא. 12 יום אף אחד מאיתנו לא עבד, יום ולילה לא ישן. האחים הקטנים היו בבית מסוגרים. זאת אחותי הגדולה, ונדהמתי לראות מה קרה לה מכל הסיפור הזה".
עוד הוסיף הדוד רומן בשיחה עם אשדוד נט: "הרבה מכירים אותו בעיר, מצביעים עליו, על אחותי, על הסבא והסבתא. אנחנו רוצים לטהר את שמו. הוא לא עשה כלום, זה לא אנחנו החלטנו, זה המשטרה קבעה. כמו שעצרו אותו החליטו לשחרר אותו. זה ילד של הצבא, למה עשו לו ככה. מבקשים להוציא צדק לאור".
