רצח איש העסקים האשדודי דורון שוסטר ז"ל - עונש כבד לרוצח


להאזנה לתוכן:

אחרי ההרשעה, עונש מאסר עולם ועוד 6 שנים לרוצח יאיר זוהר מיבנה, שהורשע ברצח בכוונה תחילה של איש העסקים דורון שוסטר במרץ 2016

דורון שוסטר ז"ל

בית המשפט המחוזי מרכז בלוד גזר היום (רביעי) עונש מאסר עולם ושש שנות מאסר נוספות על יאיר זוהר שהורשע ברצח בכוונה תחילה של איש העסקים דורון שוסטר ז"ל במרץ 2016 בראשון לציון וכן בעבירות נשק.

כמו כן, השית בית המשפט על זוהר תשלום פיצוי מקסימלי לילדיו של שוסטר ז"ל, בסך של 258 אלף ₪.

עורכי הדין נעמה תור זאבי ותומר שטיינברג מפרקליטות מחוז מרכז שניהלו את ההליך, מסרו: "גזר הדין שניתן היום מעביר מסר חד משמעי, כי מי שנוטל חיי אדם בכוונה תחילה- מקומו מאחורי סורג ובריח לשנים ארוכות. בית המשפט אימץ במלואה את עמדת הפרקליטות וקבע כי יאיר זוהר ביצע רצח אכזרי ומתוכנן, בירי מטווח קצר, בבניין מוגרים, תוך זלזול מוחלט בחיי אדם ושלטון החוק. העונש שנגזר עליו והפיצוי המשמעותי לילדים של המנוח מבטאים לא רק את חומרת המעשה, אלא גם את המחויבות להגן על הציבור ולהוקיע אלימות קטלנית. הפרקליטות תמשיך לפעול בנחישות למצוי הדין עם כל מי שמחליט לקחת את החוק לידיים, גם כאשר העבירות נחשפות כעבור שנים".

זוהר הורשע לאחר הליך הוכחות, במסגרתו העיד סוכן משטרתי סמוי שהופעל באישור הפרקליטות לצורך מיגור תופעות סחר באמצעי לחימה וסמים מסוכנים. הסוכן הסמוי שהופעל במשך כשנה הפליל 52 מעורבים בעשרות עסקאות סחר בנשק וסמים מסוכנים, בהם את הנאשם. בהמשך, הקליט הסוכן את הנאשם מתוודה על רצח שביצע ארבע שנים קודם לכן, בשנת 2016, עובדה שהיתה ידועה לסוכן בזמן אמת, לאחר שהנאשם ניסה לשכנע את הסוכן לבצע את הרצח יחד איתו.

שוסטר - איש העסקים הצבעוני מאשדוד

שוסטר היה מוכר היטב באשדוד ובארץ כאיש עסקים מוכר וססגוני.

הוא היה אב ל-3 ילדים אותם היה אוהב לפנק.

שוסטר היה מוכר היטב בברנג'ה האשדודית כמי שהיה נוהג להתבדח עם מכריו ולעשות מעשי קונדס על בסיס יומי. היה נדיר לתפוס אותו לאורך זמן ברגע של רצינות רבה.

מאז היה בשנות העשרים הוא היה פעיל בעסקים ובלט מאוד בסביבה.

בעברו היה פעיל מרכז ליכוד ומקורב לנשיא לשעבר משה קצב (בהיותו שר) וליו"ר ועדת חוץ וביטחון ח"כ צחי הנגבי.

הכנסתו הידועה העיקרית הייתה - הפעלת מטמנות אשפה.

 
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a38ff445-004d-439b-8bf1-a9c37c5ebe4c','/dyncontent/2017/6/1/c41baeb6-e29b-4415-b67b-b3940dd9bdf5.gif',1807,'אייטם אירועים 525-60',525,78,true,18157,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a38ff445-004d-439b-8bf1-a9c37c5ebe4c','/dyncontent/2017/6/5/ddc064ee-648d-4ba4-ad6e-72da51a98ff7.jpg',1808,'אייטם לוח אשדוד נט 525*60',525,78,true,18157,'Image','');},15]]);})
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה