[object HTMLHeadingElement]

פרצו לישיבה באשדוד ונתפסו על ידי הבחורים - כך זה הסתיים


להאזנה לתוכן:

שני תושבי אשדוד בשנות ה-40 לחייהם פרצו לישיבה באשדוד והחלו לגנוב מכל הבא ליד. לרוע מזלם בחורי הישיבה הבחינו בשניים, נעלו אחד מהם בחדר ועם השני התעמתו עד להגעת המשטרה. בית המשפט האריך את מעצרם

מעצר חשוד - ארכיון המשטרה
מעצר חשוד - ארכיון המשטרה

שני תושבי העיר פרצו יחד לישיבה באשדוד כדי לבצע גניבה, אך את מה שחיכה להם שם הם לא צפו. השניים חדרו יחד למבנה הישיבה, התפצלו בין הקומות והחלו לחטט בחדרים של בחורי הישיבה. 

אחד מהם החל לאסוף רכוש וכסף שמצא במקום והשני סרק קומה נוספת במבנה. בשלב מסוים הבחינו בשניים מספר בחורי ישיבה והחל מרדף אחריהם בתוך המבנה. 

בחורי הישיבה הצליחו לתפוס את אחד מהם כשהוא נמצא בתוך אחד החדרים, ונעלו עליו את הדלת, תוך שהם מזעיקים למקום את המשטרה. 

החשוד השני נתפס זמן קצר אחר כך והחל להתעמת עם בחורי הישיבה, תוך שהוא מנופף בסכין. על פי החשד, הוא תקף את אחד מבחורי הישיבה במכות אגרוף ונעצר כשהגיעו השוטרים למקום.

בדיון שהתקיים בהארכת מעצרם אמרו סניגוריהם כי השניים, צרכני סמים, נכנסו לישיבה כדי לגנוב ומה שישיגו יהיה טוב. עוד ציינו הסניגורים כי השניים לא התכוונו להתעמת עם בחורי הישיבה.

בית המשפט החליט להאריך את מעצרם במספר ימים לצורך השלמת החקירה.

 
 
x תמונה ללא תיאור
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה
נגישות