לעיני העוברים והשבים: דר רחוב חשוד שביצע מעשה מגונה בלב אשדוד
20.06.26 / 21:49
על פי החשד, פנה לאישה ברחוב, עינג את עצמו מולה ולא נענה לקריאות השוטרים שהוזעקו למקום. בית המשפט האריך את מעצרו וקבע כי נשקפת ממנו מסוכנות
אירוע מטריד שהתרחש לאור יום ברחובות אשדוד הוביל למעצרו של דר רחוב, החשוד בביצוע מעשה מגונה בפומבי כלפי אישה שעברה במקום.
על פי החשד, האיש פנה אל האישה ברחוב ובמקביל נגע באיבר מינו וביצע מעשה מגונה לעיניה. האישה, שנבהלה מהאירוע, פנתה למשטרה ודיווחה על המקרה.
מהמשטרה נמסר בדיון בבית המשפט כי כאשר השוטרים הגיעו למקום, החשוד לא נענה לקריאותיהם ולכן נעצר. בחקירתו הכחיש את המיוחס לו, אך אישר כי הוא האדם המתועד בסרטון שנאסף במסגרת החקירה.
במהלך הדיון עלה כי לפי גרסת המשטרה, בתיעוד נראה החשוד כשהוא הולך בעקבות האישה כשמכנסיו מופשלים. השופט יניב בן הרוש אף ציין בהחלטתו כי עיין בסרטון המתעד את האירוע.
סנגורו של החשוד ביקש לשחררו לחלופת מעצר וטען כי החקירה מוצתה ברובה, אולם בית המשפט לא השתכנע. בהחלטתו קבע השופט כי קיים חשד סביר בעוצמה גבוהה וכי נותרו פעולות חקירה משמעותיות, חלקן ניתנות לשיבוש.
השופט הדגיש כי המעשים המיוחסים לחשוד מצביעים על מסוכנות המחייבת את המשך מעצרו. עוד צוין כי לחשוד עבר פלילי ישן, ובנוסף הוגשו נגדו לאחרונה כתבי אישום נוספים בתחומים שונים. בית המשפט התייחס גם לעובדה שמדובר בדר רחוב, ללא חלופת מעצר זמינה.
בסיום הדיון הורה בית משפט השלום באשקלון על הארכת מעצרו של החשוד עד ל-22 ביוני לצורך המשך החקירה.
