טרגדיה באשדוד: משה דזנאשווילי התמוטט ברחוב ונפטר בבית החולים
25.03.26 / 08:56
משה דזנאשווילי כבן 30 איבד את הכרתו בפתאומיות ברחוב בעיר לאחר שלקה בליבו; לאחר מאבק על חייו בבית החולים – נקבע מותו, המשפחה יושבת שבעה ברובע י״א

טרגדיה קשה באשדוד: משה דזנאשווילי, צעיר כבן 30, הלך לעולמו לאחר שהתמוטט בפתאומיות ברחוב בעיר בעקבות אירוע לבבי.
המקרה התרחש ברחוב המסחר, כאשר משה איבד את הכרתו לעיני עוברי אורח. צוותי מד״א ומתנדבים שהוזעקו למקום פתחו מיד בפעולות החייאה מתקדמות, שכללו עיסויים, הנשמות ושימוש בדפיברילטור בניסיון להשיב את ליבו לפעילות.
לאחר מאמצים ממושכים בשטח, הוא פונה לבית החולים אסותא במצב קשה, תוך המשך פעולות החייאה. במשך שעות נאבקו הרופאים על חייו – אך למרבה הצער, נקבע מותו.
המשפחה יושבת שבעה בבית הכנסת “זכרון אברהם”, רחוב נחל קדרון, ברובע י״א באשדוד.

מותו הותיר הלם וכאב בקרב מכריו ותושבי העיר, במיוחד לאור העובדה שמדובר בהתמוטטות פתאומית וללא סימנים מוקדמים.
