[object HTMLHeadingElement]

חשד לאונס באשדוד


להאזנה לתוכן:

בן מיעוטים בשנות ה-40 לחייו נעצר אתמול על ידי המשטרה בעקבות חשד כי תקף אישה ברחוב באשדוד וביצע בה מעשה אונס. החשוד נתפס לאחר שאזרח נחלץ לסייע לאישה שזעקה לעזרה. בית המשפט האריך את מעצרו

תקיפה מינית. קרדיט אילוסטרציה: freepic
תקיפה מינית. קרדיט אילוסטרציה: freepic

חשד לאונס באשדוד - בן 41 נעצר בחשד שתקף ואנס אישה ברחוב באשדוד. החשוד במעשה, בן מיעוטים שמתגורר בראשון לציון, היה בשעת מעצרו שרוי בגילופין. 

על פי החשד, החשוד במעשה תקף את האישה שהייתה ברחוב, תוך שהוא סותם את פיה וגורר אותה לאזור צדדי, שם הוא מבצע בה מעשה אונס לכאורה. 

אזרח ששמע את זעקות האישה נחלץ לעזרתה, התקשר למשטרה ודיווח כי יש אדם שמנסה לאנוס אישה ברחוב. בעוד השוטרים עושים דרכם למקום משתלט האזרח על החשוד ומרתק אותו למקום עד להגעת השוטרים. האישה נמלטה מהזירה והיא אותרה רק למחרת האירוע.

על פי המשטרה בין השניים אין הכרות מוקדמת. עוד ציינו במשטרה כי בחקירתה אמרה הקורבן כי החשוד תקף אותה ואנס אותה. 

סניגוריתו של החשוד טענה בבית המשפט כי אין ראיה כי מרשה אכן ביצע את עבירת האונס, וכי הקורבן לא נבדקה בבית החולים. עוד נטען כי במקום אין מצלמות שיכולות לשפוך אור על האירוע, וישנה רק עדותה של הקורבן ואת מה שראה האזרח.

במשטרה ביקשו להאריך את מעצרו של החשוד, זאת לצורך המשך החקירה.

בית המשפט נענה לבקשת המשטרה ומעצרו של החשוד הוארך עד לתאריך 12.2.2025 לצורך המשך החקירה.

 
 
x תמונה ללא תיאור
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה
נגישות