זמר מאשדוד, בן זוגה של הזמרת נסרין קדרי חשוד בתקיפת שורד השבי במועדון בתל אביב
18.01.26 / 12:40
המשטרה חוקרת חשד כי דיוויד זיטון, בן זוגה של נסרין קדרי תקף את שורד השבי רום ברסלבסקי במועדון לילה בתל אביב • האירוע התרחש במהלך ויכוח בשדרות רוטשילד, שם הותקף על פי החשד שורד השבי.
נטען כי קדרי הזמינה את ברסלבסקי למסיבה, אך בן הזוג הטיח בפניו: "אף אחד לא הזמין אותך" - ואז החל העימות

על פי החשד, שורד השבי רום ברסלבסקי הותקף אמש על ידי בן זוגה של נסרין קדרי, במהלך ויכוח שהתפתח במועדון בשדרות רוטשילד בתל אביב.
שוטרי מרחב ירקון חקרו את בן הזוג דיוויד זיטון והמשטרה שוקלת להאריך את מעצרו. לפי שעה הזמרת נסרין קדרי לא תזומן לתת עדות במשטרה.
אימו של שורד השבי כתבה: "אני מבקשת להזכיר - אלו ששבו אלינו אמנם נראים כאילו הכל טוב אבל עוברים סערות מבפנים".

ברסלבסקי הגיע יחד עם חבר למסיבה פרטית בתל אביב, שבה נכחה גם הזמרת נסרין קדרי. לטענתו הוא קיבל ממנה הזמנה אישית להיכנס למסיבה, אך כאשר עמד בפתח המועדון, קדרי כבר לא הייתה במקום.
לדבריו, דיוויד זיטון, בן זוגה של הזמרת הטיח בפניו "אף אחד לא הזמין אותך להיכנס". משם התלהטו הרוחות ובין השניים פרץ עימות שבסופו הותקף שורד השבי. עוד נטען כי במהלך העימות ביניהם אמר זיטון לברסלבסקי: "זה שאתה חטוף, לא מאפשר לך לדבר ככה".
בעקבות התלונה, ניסתה המשטרה לאתר את החשוד, ובהמשך הוא הגיע לחקירה בחשד לתקיפה. בשלב זה לא בוצעו מעצרים, והחקירה נמשכת.
משפחתו של שורד השבי פרסמה הודעה רשמית, ובה מסרה אימו כי בנה נמצא בעיצומו של תהליך שיקום מורכב.
“אחרי תקופה ארוכה של ייסורים וסיוט מתמשך, הוא חזר אל החיים ומנסה לאט־לאט לשוב לשגרה. אני כאימא מנסה לעזור לו בכל דרך אפשרית”, מסרה.
בהתייחסה לאירוע עצמו ציינה האם: “הייתה תקרית שאני מעדיפה לא להרחיב לגביה בשלב זה, מאחר שהנושא נמצא בבדיקת המשטרה ואני בטוחה שיטופל בהתאם. חשוב להזכיר – שורדי השבי אולי נראים כלפי חוץ כאילו הכול בסדר, אך בפנים הם מתמודדים עם סערות קשות”.
עוד הוסיפה האם כי רבים משורדי השבי מתמודדים עם פוסט־טראומה קשה, וקראה לציבור לגלות רגישות יתרה: “חשוב לשים לב למילים, לביקורת ולמעשים. הם עברו חוויות שאי אפשר להבין או לדמיין, וכל מה שהם מנסים לעשות כעת הוא לחזור ולהרגיש בני אדם”.
במשטרה מציינים כי החקירה בראשיתה
