דיוויד זיטון מאשדוד, בן זוגה של נסרין נשאר במעצר ושורד השבי נשאר בבית החולים
19.01.26 / 08:52
בן זוגה של הזמרת נסרין קדרי, דיוויד זיטון, עדין במעצר בחשד שתקף את שורד השבי רום ברסלבסקי וחברו במהלך מסיבה פרטית. ברסלבסקי מאושפז בבית החולים ובית המשפט יצטרך להכריע בדבר המשך מעצרו של זיתון בן ה30 מאשדוד.
זיטון טען בחקירה כי פעל מתוך הגנה עצמית
זיטון, בן זוגה של הזמרת עדין עצור בחשד שתקף את שורד השבי רום ברסלבסקי, לאחר שזה ניסה להיכנס למועדון לילה בת"א למסיבה הפרטית של בת זוגו, הזמרת נסרין
זיטון טען בחקירה כי פעל מתוך הגנה עצמית וביקש משורד השבי להבין מה רצונו, אך מחוץ למתחם המסיבה - השניים תקפו אותו. "לא אני זה שהתחלתי את הקטטה", הוא אמר להגנתו. המשטרה צפויה לבקש את הארכת מעצרו בארבעה ימים נוספים זיטון נחקר בתחנת לב תל אביב, ובתום חקירתו נעצר ונכלא והמשטרה מבקשת מבית משפט השלום בתל אביב להאריך את מעצרו בארבעה ימים.
כפי שפרסמנו באשדוד נט, רום ברסלבסקי וחברו הגיעו למקום לאחר שקיבלו הזמנה לאירוע, אולם בשלב הכניסה לא הורשה לברסלבסקי להיכנס למועדון. בתוך דקות התפתח עימות אלים מחוץ למתחם. בעדותו במשטרה טען ברסלבסקי כי הותקף בכניסה. לדבריו: "הוא תקף אותי באגרופים ואת חבר שלי הוא תקף בבעיטות, הסלקטורית של המסיבה הזמינה אותי".
זמן קצר לאחר העימות הוזעקו למקום ניידות משטרה, אולם דיוויד זיטון, בן זוגה של קדרי, כבר לא נכח בזירה.
המשטרה פתחה בסריקות שנמשכו כמה שעות, ועד סמוך לשעות הצהריים הגיע זיטון מיוזמתו לתחנה, לאחר שנודע לו כי הוא דרוש לחקירה.
בחקירתו מסר זיטון גרסה שלפיה פעל מתוך הגנה עצמית. לדבריו: " ניסיתי לעזור לרום להבין מה הוא רוצה, אמרתי לו בוא נרד למטה. מחוץ למסיבה והוא וחבר שלו תקפו אותי, אני בסך הכול הגנתי על עצמי". כאשר הוטח בפניו התיעוד שנאסף בידי המשטרה, חזר זיטון על טענתו ואמר: "כל מה שאתם רואים זה מתוך הגנה עצמית. אני לא זה שהתחלתי את הקטטה".
ברסלבסקי תיאר בעדות במשטרה - כיצד נמנעה ממנו הכניסה למסיבה פרטית של זמרת מוכרת - ומה הוביל, לטענתו, לתקיפה.
בעדותו סיפר כי הגיע למועדון וניסה להיכנס למסיבה, אך בן זוגה של הזמרת, שנכח במקום, סירב לאפשר לו להיכנס. לדבריו, בין השניים התפתח ויכוח שהוביל לכך שהותקף פיזית. "הגעתי למועדון, ניסיתי להיכנס, הוא לא נתן לי, התחיל ויכוח - ואז הוא תקף אותי", מסר בתחנת המשטרה.
