דומרני חזר לארץ ממרוקו לראשונה מאז רצח יריבו המר
18.11.22 / 12:11

כאן באזור שלנו ממתינים לו לא מעט בעיות ומלחמות לא רק עם יורשיו של בני שלמה אלא גם עם הבדאיים שמבקשים נקמה

ראש ארגון הפשע, שלום דומרני ובנו בן ה 17 חזרו לישראל ממרוקו לראשונה מאז הרצחו של יריבו המר בני שלמה.
דומרני מבין שאם הוא לא יפעל מהר, אנשיו של בני שלמה ובהם המאפיה הגיאורגית והקווקזית להשתלט על עסקיו ולנקום באנשיו , כמו כן הוא מבין שעליו לחזק את הכוח שלו בשטח.
למעשה מאז שדומרני השתחרר מהכלא הוא היה עסוק בדבר אחד: להקים את הארגון מחדש ולחזק אותו, אולם מי שמנע ממנו שוב ושוב לחזור למעמדו הקודם, היה בני שלמה שהשפיל אותו שוב ושוב עד שנרצח. עתה יש לו הזדמנות להשיב את כוחו.
אבל כפי שפרסמנו באשדוד נט כנגד דומרני נפתחה חזית חדשה , מפתיעה ומסוכנת שאיתה הוא יאלץ להתמודד עכשיו - משפחתו של הבדואי מאג'ד אל-אסד, שהיה המאבטח בביתו של בני שלמה ונורה למוות על ידי אלמונים מחוץ לאחוזתו של שלמה במושב חלץ בחודש יולי האחרון. חיסול שמיוחס לדומרני ועמוס לביא. עכשיו המשפחה והשבט שלו רוצים נקמת דם.
אם המאבטח היה נרצח על ידי בדואי אחר בגלל סכסוך משפחות, זה היה יכול להיגמר בפיצוי כספי וסולחה. אבל בגלל שהוא נהרג על ידי יהודים... לזה כבר יש חוקים אחרים בעולמם.
עד הרצח של בן השבט, לדומרני מעולם לא היה עניין איתם והוא לא רצה עניינים איתם – הוא נשאר בגזרה שלו באזור לכיש ולא פלש דרומה יותר לאזורי השליטה שלהם.
אומרים שהוא הציע מיליונים ככופר אך הבדואים סרבו להצעה. אולי עתה נמצא פתרון ואולי לא – לא ידוע לנו. אך אם לא נמצא פתרון מדובר בחזית חדשה שתגבה הרבה דם רע ולא תסתיים כל כך מהר.
