בן 20 נעצר בחשד שאיים ברצח על בת זוגו לשעבר והפיץ תמונות אינטימיות שלה
פרשה חמורה נחקרת במשטרת אשדוד: צעיר בן 20 מאשקלון חשוד כי הטריד את בת זוגו לשעבר, התקשר אליה שוב ושוב ממספר חסוי, איים על חייה והפיץ תמונות עירום שלה ללא הסכמתה. בדיון בבית המשפט נחשפו פרטים נוספים על מסכת ההטרדות לכאורה. מעצרו הוארך בארבעה ימים
פרשה חמורה נחקרת בימים אלה בתחנת משטרת אשדוד: צעיר בן 20, תושב אשקלון, נעצר בחשד שהטריד צעירה במשך תקופה, איים עליה ואף הפיץ תמונות אינטימיות שלה לאנשים רבים, לאחר שעל פי החשד צילם אותן ללא הסכמתה.
על פי בקשת המעצר שהגישה המשטרה לבית משפט השלום באשקלון, החשוד לקח במספר הזדמנויות את מכשיר הטלפון של המתלוננת ללא רשותה, התקשר אליה פעמים רבות ממספר חסוי ואיים עליה. בהמשך, כך נטען, הפיץ תמונות עירום שלה שצולמו ללא ידיעתה וללא הסכמתה.
בדיון שנערך היום (שישי), 9 באוקטובר, התברר כי המתלוננת הגישה את תלונתה למשטרה ביום חמישי, לאחר שלטענתה החשוד המשיך להטריד אותה.
איומים ברצח והפצת תמונות ברשתות החברתיות
.
במהלך הדיון הציג נציג המשטרה את החשדות נגד הצעיר. לדבריו, מדובר בשורה של אירועים הכוללים הטרדות טלפוניות, איומים ופרסום תכנים אינטימיים.
נציג המשטרה אישר בדיון כי החשוד איים על המתלוננת ברצח ואף במוות. עוד עלה כי התמונות הופצו ברשתות החברתיות ונשלחו לאנשים נוספים.
לפי הדברים שנאמרו בבית המשפט, החשוד והמתלוננת הכירו בעבר והיו ביניהם קשרים, אולם בשלב מסוים התגלע ביניהם סכסוך.
בחקירה נבדק גם אירוע שבמהלכו, על פי החשד, צילם הצעיר את המתלוננת ללא הסכמתה. המשטרה ציינה כי חלק מהתמונות והסרטונים שהופצו מתעדים את המתלוננת במצבים אינטימיים.
הסנגור: "הוא לא מבקש להמשיך בקשר איתה"
.
סנגורו של החשוד ביקש מבית המשפט לשחררו ממעצר וטען כי מדובר בצעיר נורמטיבי, ללא עבר פלילי.
לדברי הסנגור, החשוד אינו מעוניין להמשיך בקשר עם המתלוננת, וכי ניתן להסתפק בהרחקתו ממנה ובתנאים מגבילים.
עוד טען הסנגור כי קיימת מחלוקת בנוגע לנסיבות שבהן צולמו והופצו התמונות, וביקש לאפשר למשטרה להמשיך בחקירה מבלי להותיר את הצעיר מאחורי סורג ובריח.
מנגד, נציג המשטרה הדגיש כי מדובר בחשדות חמורים וכי נדרשות פעולות חקירה נוספות, בין היתר כדי למנוע שיבוש חקירה ולבחון את היקף הפצת התכנים.
בית המשפט: החשדות מצדיקים את המשך המעצר
.
לאחר שעיינה בחומר החקירה ובמסמכים שהוצגו לעיונה, קבעה השופטת יהודה ליבלביין כי בשלב זה קיים חשד סביר הקושר את הצעיר לעבירות המיוחסות לו.
השופטת התייחסה גם לחשש מפני שיבוש הליכי החקירה ולצורך בביצוע פעולות חקירה נוספות.
למרות בקשת המשטרה להאריך את המעצר בשבעה ימים, החליטה השופטת להאריך את מעצרו של החשוד בארבעה ימים בלבד, עד ליום שני, 12 באוקטובר, בשעה 14:00.
החקירה נמשכת.
.
