גם ילדי אשדוד יהיו בַּסֵּדֶר: משדר הענק שמאחד את ילדי ישראל מגיע לעיר
27.03.26 / 09:07
היום בשעה 12:00 זה קורה: אלפי ילדי אשדוד יצטרפו לעשרות אלפי ילדים מכל רחבי הארץ לשולחן הסדר הדיגיטלי הגדול בעולם - "עושים סדר". בתכנית: כוכבי ילדים, אתגרים נושאי פרסים וחיבור מרגש לקראת החג. כל הפרטים בפנים
לקראת חג הפסח, אשדוד מצטרפת ליוזמה חסרת תקדים של חב"ד ישראל: "שולחן הסדר הגדול בעולם". היום (שישי) בשעה 12:00 בדיוק, יתקיים משדר חגיגי ואינטראקטיבי שנועד להכין את ילדי ישראל לחג הפסח בצורה חווייתית, מהנה ומרתקת.
השנה, בעקבות המלחמה, לא התקיימו מסגרות חינוכיות שהיו אמורות להכין את הילדים לחג. המשדר המיוחד של חב"ד נועד לתת מענה בדיוק לצורך הזה: להביא את הכנת ליל הסדר אליכם הביתה, בצורה חווייתית, מהנה ובלתי נשכחת.
מה מחכה לילדים?
המשדר, שיועבר בשידור חי, יארח את כוכבי הילדים האהובים בישראל לתכנית מלאה בתוכן יהודי ערכי ועכשווי.
בין כוכבי הילדים האהובים שיופיעו במשדר ויקחו ניתן למצוא את מני ממטרה, יניב המגניב, שלומי וסתם, קובובו, גילי בא לבקר ויצחקול. יחד הם ינגישו לילדים את סיפור יציאת מצרים ויעבירו את חווית ליל הסדר.
אתגר 'גיבורי הסדר'
במהלך השידור יושק אתגר "גיבורי הסדר" - פעילות משימות מיוחדת שבה הילדים פותרים חידות על מנהגי החג ומבצעים משימות הכנה בבית.
הילדים שישתתפו באתגר ויענו על החידות באתר הרשמי, ייכנסו להגרלת פרסים ענקית.
מעל 56,000 ילדים כבר נרשמו ותפסו את מקומם סביב השולחן הווירטואלי, והמארגנים מצפים לשבור שיא של משתתפים מכל המגזרים.
איך מצטרפים?
ההשתתפות פתוחה לכולם ללא עלות. ההורים מוזמנים להכין את הילדים, להתיישב יחד מול המסכים ולפתוח את חגיגות הפסח באווירה של אחדות ושמחה.
- מתי? היום, יום שישי, בשעה 12:00.
- איפה צופים? בקישור הישיר ביוטיוב כאן
- איך משתתפים באתגר וזוכים בפרסים? נכנסים לאתר: https://chabadisrael.co.il/osim-seder
