הערב (ראשון) באשדוד: מ.ס אשדוד במשחק עונה מול חדרה- הכניסה חופשית לקהל הרחב
12.01.25 / 00:29
עם ניר ביטון בהרכב, מ.ס אשדוד תרצה להשיג ניצחון (ראשון, 20:00) ביתי במשחק סופר דרמטי מול הפועל חדרה בליגה - לאור חשיבות המשחק - הנהלת מ.ס אשדוד פותחת שערים לתושבי אשדוד
משחק עונה למ.ס אשדוד. אין דרך אחרת להגדיר את המשחק בראשון הקרוב (20:00) באצטדיון הי"א בעיר מול הפועל חדרה. הקבוצה הלפני אחרונה (מ.ס אשדוד) מול האחרונה בטבלה (חדרה) בקרב ישיר.
אשדוד רוצה לצאת לדרך חדשה עם הכוכב שחוזר לשרותיה לייצב את ההגנה, כדי לעצור את ספיגות השערים הרבות של אשדוד ולהשיג ניצחון חשוב מאוד.
ניר ביטון, השחקן הכי מעוטר בישראל, שחזר הבייתה השבוע לאחר גלות באירופה ואצל האלופה מכבי תל אביב אמור להביא רוח חדשה לקבוצה, מנהיגות ובעיקר לסגור את ההגנה הפרוצה של אשדוד.
מי שעוד אמור לחזור למרכז ההגנה, אחרי חודש בחוץ בגלל פציעה, הוא טימותי אוואני.
סתיו נחמני יחזור לחוד וביחד עם הכוכב של הקבוצה, חמודי כנעאן, לחימה קבוצתית ודחיפה מהקהל, אמורים להביא לאשדוד ניצחון חשוב ביותר והתחלה חדשה.
הקהל מוזמן להגיע:
המספרים מספרים
*מ.ס. אשדוד ניצחה 0:3 בחוץ בסיבוב הראשון, אבל בבית לא גברה על הפועל חדרה מאז ה-1:3 ביולי 2020. אם תנצח הפעם, תשלים דאבל עונתי ראשון על יריבתה.
*כל 18 המפגשים בין הקבוצות בכל המסגרות הניבו שערים.
*מ.ס. אשדוד הפסידה בחמשת משחקי הליגה האחרונים וספגה בהם 19 שערים, מה שהפך אותה להגנה הגרועה בליגה (36 ספיגות).
*חמישה הפסדים רצופים היו לאשדוד באותו שלב גם בעונה שעברה וגם במאי 2010 ובינואר 2004. כמו הפעם, גם בשלושת המקרים הקודמים ההפסד החמישי היה למכבי תל אביב. רצף של שישה הפסדים? זה לא קרה מאז פתיחת עונת 2000/01, כשהמשחק השישי בסדרה היה מול... מכבי תל אביב.
*הפועל חדרה היא היחידה פרט לעירוני טבריה שלא ניצחה העונה במשחק חוץ. כל חמש הנקודות שלה כאורחת הושגו מתוצאות תיקו, כשהיא גם מלכת התיקו של הליגה עם תשעה משחקים שלא הוכרעו.
הרכב משוער אשדוד: אריאל הרוש, טום בן זקן, טימותי אוואני, ניר ביטון, עומרי בן הרוש (אילי תמם), מרטין נזדי, עמנואל אג'יי, מוחמד כנעאן, רועי לוי, סתיו נחמני, אדיר לוי.